Михаела Филева е гореща, красива, ритмична и завладяваща певица. Новата ѝ

...
Михаела Филева е гореща, красива, ритмична и завладяваща певица. Новата ѝ
Коментари Харесай

Михаела Филева с тежко признание: Майка ми беше жертва на домашно насилие

Михаела Филева е гореща, красива, ритмична и завладяваща певица. Новата ѝ ария безусловно излезе преди няколко часа. " В момента главната активност, на която съм посветила времето си, е работата по следващия ми албум. Той ще излезе през октомври. Освен това имам удоволствието да играя ролята на Есмералда в " Парижката Света Богородица " на Старозагорската опера ", съобщи тя пред NOVA.

Клипът основава усещането за атмосфера от Червената планета. " Осветихме всичките каменни образования и пясъка от тях в оранжево, тъй като искахме това да е преобладаващия цвят във видеото ", изясни певицата.

Често в песните ѝ е наранена тематиката за любовта. " Със сигурност нещо, което лекува контузиите, е любовта към самият теб. Защото е добре първо да си се погрижила за себе си, преди да се впуснеш и проектираш личните си неточности върху друго човешко създание, на което можеш да причиниш нова контузия. Как да обичаш някой, в случай че първо не обичаш себе си, не се чувстваш комфортно? Не си отработил проблемите, които си имал в предишното ", сподели още Филева. 

Тя има изявена обществена позиция и счита, че би трябвало най-сетне има гласуван закон против насилието над дами. " Говорила съм не един път за това, че в фамилията ми за благополучие аз не съм била директен очевидец, нито, директна жертва на това, само че майка ми беше жертва на домашно принуждение и за мен това е тематика, която  има потребност от публичност и за която би трябвало да се приказва доста, с цел да може всяка една жена в такава обстановка да знае, че не е сама, да събира смелости, да търси помощ ", безапелационна е тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР